gårdagen.

hejsan ! :D
jag hann inte skriva igår. Men det hände en hel del spännande! :)
Det var ju så att jag skulle till dan's igår ist. Jag hittade jackan och provade men dom var alldeles förstora för mig. så vi åkte till jkpg som planerat. åkte först till charlies då vi BARA skulle lämna tillbaka lite grejer. Men såklart så tog det lite längre tid en planerat! haha, det kan inte hjälpas!
jag ska berätta för er hur denna dumma blondin såg fel och trodde hon kommit till himmelriket , hahah! xD
jag gick runt och kikade lite och en del fanns ju fortfarande kvar från rean. Hittade jättefina pessoa skydd med fårskin i fram + bak, till kanon pris! :D trodde jag..! xD tyckte det stog 100 :- och tänkte , guud jag måste ha dom! :D och sen när min minsta lilla syster kmr (8 år) och säger, "men jojjo, dom kostar ju 1000 kr! :o
jag trodde jag dog! xD hahahahah! blondin elr vad?! ;s
aja, jag har inte påstått att jag är smart! Men jag bytte iaf ut kingsland schabraket och dom som jobbade där sa att det inte var så konstigt att det inte passade för dom är så raka och det är få sadlar som de passar på. så henny, eftersom vi har likadan sadel så kan du ju tänka på det ifall du köper ett ;) hihi. jag köpte ist ett jättefint brunt jw :D det var as fint och dom beställde luva till det med så camaro kommer bli superfin! :D
sen blv det a6 :)) gick in på stadium och skulle kolla jacka där. hittade drömjackan, helt underbar! :D
så den blev det (: lägger nog upp bild lite längre ner! :) sen provade vi lite skor osv och hittade mina undrbara uggs! ;D och dessutom ett par supersnygga och helt underbart sköna fin stövlar! :D bild på stövlarna sen med kanske (: så det blev lite shopping, höstnagellack och en mascara hittade jag också förresten :D

idag var det konfa :p lite segt men idag var det roligaste (: men det är så långt och skriva så ni skulle nog tröttna! :P

idag red jag camaro som såg jättefin ut i benet idag! helt underbart, nu kan det inte vara mycket kvar! :D vi red över lite trav bommar fr att se hur han reagerade. han blv jätte glad och lyfte på benen jättefint! :D  johannn är lycklig! (L'

imon blir det att rida ut med elin pelin :D wie! det var ett tag sedan nu, blir kul med lite annat sällskap, roligt sällskap! hah.

På fredag blir det ensam hemma kväll då jag ska höra med leo och viktor om dom vill komma och underhålla mig (: hoppas på det !
Lördag - söndag ska jag och camaro på tömkörningskurs! :D wiho, hoppas på att han sköter sig och att jag lär mig! ;D hihih.

nu måste jag sova, jag orkar inte slänga in några bilder nu. kanske imon. hoppas ni vill fortsätta läsa iaf! (:
pusshej / jojjo♥


btw...

vi var aldrig på dan's. så jackan får vi kolla på någon annan dag! (:
nu ska jag läsa en ny spännande bok från twilight böckerna.
godnatt!

puss / jojjo♥


Måndag igen.

jag gillar inte måndagar :( Särskilt inte när jag har syslöjd och symaskinen krånglar! usch! :<
Men det finns en bra sak med dagens måndag :D
att jag ska få gå ner på dan's och prova vinterjacka! :D Det är så himla kallt ute nu förtiden, det blåser som om det vore strorm! :o

Tillbaka till igår.
Igår klipptes morris och ja jag vet att jag skulle lägga in bilder på mästerverket men jag glömde ta bilderna :P haha. Men han blev superfin iaf! :D
När Emma klippt både camaro och phu så skjutsade vi hem henne till växjö då vi även passade på att äta på historiens mest segaste MCdonalds! :o För det första var det inget folk och då menar jag typ mindre en 10 pers! :o och då behövs det ju inte mkt personal men harregud säger jag bara! :O Dom jobbade as långsamt och det tog typ en kvart att betälla ;o så ät inte där! xd haha.
Väl hemma var det sängen som gällde..trodde jag då det visade sig i mitt huvud, "nej vart är leos skåpsnyckel?" eftersom hon inte var i skolan i fredags så skulle jag ta hennes nyckel och ta hem lite arbeten till henne. har johanna tagit hem några böcker?
- jag vet inte? :s jag minns ingenting längre!
Och jag hittade inte den där förbannade nycklen..så typiskt mig!
men jag kollade i mitt skåp idag på morgonen och som tur va så fanns den där! ;) hahah, denna gången hade jag tur, elr leo hade tur! ;) hahah.
Och leo lovade min mamma att aldrig mer låna ut något till mig (A)

Imon blir det jkpg :D

I ♥ shopping
Ska kolla efter;
* Uggs
* finstövlar
* och hinner jag så ska jag titta efter ett par jeans på vila (;

red morris idag.
dt gick bra, han har verkligen myror i bena! ;o haha, min sötnos! <3

Måste sluta!
pusshej / jojjo♥


stallet nu ((:

God dag
nu kommer snart Emma o Mamma och hämtar mig så åker vi till stallet och klipper morris! :D
Lägger upp bilder senare!
Puss / jojjo♥


lördag kväll

Hello ! :D

Jag känner mig ganska uppdaterad nu förtiden! ;D
Hoppas någon vill läsa också (: Det är ju en fördel!

Idag var det klubbhoppning i sävsjö. Jag flaggade! (A) wiho!
å gud va många stater det va idag, mot vad det brukar asså :) Det var lite jobbigt men jag fick ju hjälp med flaggandet så det gick kanon! :) Väl hemma från sävsjö red jag solros rundan med Morris :) Första gången vi red så långt och det verkar en så länge inte vara några problem! Efter det fixade mammi hans man och gjorde den stilig tills Emma kommer imon och klipper honom! :D Wiho!
Medans hon gjorde det så var jag duktig och smörjde hoppsadlen :) en tanke jag fick "när jag ändå är igång kan jag ju prova kingsland schabraket!" Det..asså jag är inte säker på om jag ska lämna tillbaka det?! Det är ju lite kortare än fårskinnspadden, och spännerna är typ för korta :/ vad tkr ni? om jag ska lämna tillbaka det så funderar jag på att ta och köpa ett jw elr eskadron? kommentera sötnosar! ' Jag bestämmer mig tills imon.

Jahaja, just nu sitter jag och lyssnar på typ världens bästa låt?! :) Love is my drug - John ME. jagälskarden.

Nu ska jag sluta!
pussen /jojjo♥





jagälskardig.'§


charlies rea!

Jag kan ha räknat sekunderna som gick
Mellan ljuset, och åskans dån Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
Om du var på väg hit, eller härifrån Det tysta ekot är av ett slag för sig
Det kommer ensamt, om det är nåt att ha
Vad du än gör ta inga råd från mig
Jag vet, de fungerar inge bra Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra ?

~

Hej bloggen! :)
Idag var det höstrea på charlies! :D
Och det värsta av allt (det var inte så hemskt egentligen ;)) var att jag hittade ett schabrak från Kingsland som jag letat efter rätt länge men det var inte på rean :P Sen köpte jag ingenting mer! ;o
Fast med tanke på att jag fick 2 sadlar för ett tag sedan så gjorde det inget ;)
Just nu sitter jag här och kollar på cristina sports schabrak som jag vill designa helt själv (:
Efter charlies idag åkte vi hem och åt lite och sen åkte jag och jusse o red :)
Och idag uootäckte jag hur tjock morris har blivit nu när han inte rids så mkt och fått en hel del mat! ;o Men han är sötast endå :)) Det var vell det..
Imon är det klubbhoppning i sävsjö jag ska hjälpa till och får jag betämma så flaggar jag helst! Jag är bra på det! (A) Och på söndag ska vi till hultsjö och hoppa lite :P
Nu måste jag sova! GOdnatt!
Pusshej! / jojjo.♥


imon blir det´...

... CHARLIES STORA HÖSTREA!!!! :DDD
Som vi längtat! haha. Känns som att mitt sparande av pengar i stortsätt kommer att gå åt imon, lite surt men snygga grejer blir det! :D
ska skriva lite vad jag ska titta efter.

* beiga (stavning?) ridbyxor helskodda från three crowns elr vad dom nu heter :)
* kil klack till stövlarna
* tävlings schabrak och snygga benskydd och helst matchande huva till :)) 
* stallkängor med stålhetta och några enkla chaps till (:
Det är det som behövs** men jag tror att jag hittar någonting mer, det vore lite lustigt annars ;P hihi.

Idag red jag först en liten runda i skogen och sen red jag typ 10 minuter i paddocken. Han var jättefin :D Duktig morris! :) På lördag ska han antagligen klippas, elr så blir det på söndag :)

JAg hade ju även 2 förberedda prov och 1 oförberett idag -.- Haha, på spanska provet var jag så nervös att jag fick träningsverk i benen efteråt, jag spännde mig i typ en timme ! -.- gutt! or not.. Men det gick nog bra! (:

Nu väntar duschen!
Pusshej / jojjo


Love is my drug, is my medicine.♥

sjuk

Hej bloggis!

Jag är sjuk, magsjuk! :[
Usch, det är hemskt, jag har jätte ont i magen!
Dessutom kan det bero på att jag bara har ätit en piggelin på hela dagen! Men det är först nu jag orkat ta mig upp ur sängen och då tänkte jag att jag kunde blogga lite när jag ändå va uppe! :)

Idag har jag ju då somsagt spenderat hela dagen i sängen, jätte tråkigt! Hade ingenting och göra tills pappa kom med en tidning.

Imon får jag va hemma igen. åh, jag vill ju till stallet, jag saknar morrisen! :(<3
Förresten, igår så red jag morris i paddocken för första gången sedan skadan! :D Han var jätte glad och givk superfint! :D<33 Mamma sa att jag antagligen får vara med på hoppträningen nästa vecka!! :D:D:D Äntligen!

I helgen blir det att åka till Charlies eftersom dom har rea ! :D wiie! Underbart! :))

Nehe nu m åste jag försöka äta något!
Puss!


haha, snälla mobba mig inte!

Idag är det mkt bättre..Elr hur? ;) Kanske inte :P




aj! Blåtira! -.-


Johanna innan..

Johanna efter, blå och svullen! ;)

 

Morris råkade göra ett misstag! :P Sånt händer!

Pussen! :*


19 september!

Hej kära bloggläsare! :)

Jag tänker börja med att skriva Grattis Viktor på födelsedagen! :D<3
Nu har jag gjort det och tänker fortsätta detta inlägg med att idag är det 1 månad kvar tills jag fyller år och 2 månader kvar till lilla HennyPenny plutt vännen fyller 18 år! :D<3

Idag vaknade jag vid kvart i 11 :) skönt med sovmorgon. Det behövdes idag eftersom jag var på så kallat "lan" igår fast jag bara tittade på , hos Martin! :) Det var vell trevligt till han körde ut oss! ;o haha.
Innan dess hade jag varit i stallet red Morris som fortfarande verkar bra i benet! :D och så pratade jag med Viktor och Leo :) Trevligt.
Väl hemma gick jag och la mig i sängen då klockan var runt 11.

Idag ska jag även vara barnvakt åt Emil och Alma! :DD<3 Det ser jag fram emot! (som vanligt)

Förresten, igår när jeffa och jag var i stallet helt ensamma så hoppade ju narturligtvis Lucy ur hagen...igen! ;o
Men Jeffa fick in henne i boxen och så fick jag springa och hämta Tornado som va kvar i hagen! Men han har nog börjat vänja sig nu för han var ganska lugn endå! Men jag hade bara foppatofflor på mig och det känndes inte helt bra när man har en hoppande och skuttande fölunge jämte sig! ;> Men det gick ju bra! :)

Som ni ser har jag inte fått till någon ny design, men jag orkar inte! :P Ni får stå ut ett tag till! :)
Nej, nu måste jag plugga, jag har 2 prov tills nästa vecka! :<

Pusshej! :*


bra dag! :)

Hejsan halo! :)

Idag var det som alltid skola igen. Men det var en ganska kul dag endå :) Och jag och Tina är BÄST på att simma nu....och livrädda! (Y' (A) hehe, eller vi vill tro det iaf! :D SEn hem och göra lite läxor, jag kan inte säga att jag var så aktiv med läxorna som jag borde varit men det viktigaste blev gjort iaf! :)

Nu har jag en stund suttit och fixat lite med min nya "barn" header som jag ska lägga upp sedan :) Får se hur det blir.

Nehe, sorry för ett mini inlägg men nu har jag inget mer att tillägga förutom att
Viktor är sööööt! :))<3

Pusshej! :*

ponnyridningen som gick as segt.

Hejsan!
Igår var det ridlekis (: gick bra och himla gott fika! Mariekex in my heart! :D
Efter det så åkte jag och elin hem och sen cyklade vi till stallet och red, kan ni fatta? jag red på camaro igår! :D<3
Underbart och han var inte det minsta halt! :D lycka! (L'
Sen sov Elin hos mig :) myyys (:
Idag så låg vi och drog oss i sängen alldeles för länge! -.- Eftersom vi skulle ha ponnyridning på IP. Men det gick ju endå. Synd att vi stod där i 2½ timme för typ 7 ungar -.- usch, en gång och aldrig mer för min del! haha.
Skulle ridit camaro idag också men sen så var det ju en hemsk mässa i kyrkan ikv! :(( Usch, mamma, jag vill inte gå dit! Och båda mina föräldrar ska med! :P
- pappa, du får en varning! Sköt dig!
haha. Jag tyckte att jag kunde få ta med mig hörlurarna till mobilen så jag slapp lyssna men det gick mamma inte med på hihi :P
Förresten, Jeffa har ju tävlat dressyr idag! Och hon vann ena klassen! :D

nu måste jag iväg på den där mässan!
Ha det bra!
Pusshej! (L''


sommaren med göran...

...var kanon! :D

fredag hela veckan! :)

Hallo! :D
Äntligen fredag! Wiho!
Jag kan ju börja med att meddela er att Camaro går ute idag utan bandage! :D Vilken lycka!
Imon får jag skritta ut på honom! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :D:D Kan inte beskriva med ord hur glad jag är!
Och förresten detta har jag inte heller skrivit. Bara för att Camaro är mycket bättre i hoven så upptäckte mamma igår morgon att han är svullen på.. ja vad ska man skriva? Ehm, "pungpåsen"? x] stackarn, han ser helt konstig ut! :< Men han skulle röra sig mycket och om jag nu kan börja skritta honom så är det ju bra! :)

Ikv ska jag och Leo titta på "Sommaren med Göran" på bio :) hihi.
Just nu funderar jag påvatt göra min design lite mer ljus? är trött på mörkt! -.-
Får vell se! :)

Hahaha, just det, jag glömde skriva att jag fått nya bästa vänner idag! :D
Det började så att jag och Leo skulle till zoo efter skolan medans vi väntade på bussen.
när jag går ut från skolan så kommer Therese. Hon jobbar med utvecklingsstörda barn.
En kille kom fram till mig och sa: Hej, jag tycker du är snygg! :D
jag: eh, du är ganska snygg du också! (Y'  heheh *svett i pannan* xD
Han: Tack! :D

Sen pratade jag lite med Therese igen och då säger Evelina en annan unge som är jätte söt såhär:
hon: Vad heter du?
jag: Johanna.
hon: aha....Vad trevligt! :D
jag: eh, aa okej! :P

Efter en liten stund så hörde jag Evelina slå till den andre killen lite på axlen med en liten förhoppning i rösten och sa såhär:
hon: fråga chans på henne! :D:D:D

Jag hörde detta och fick fullständig panik! :o tankar; nej? vad ska jag säga? han kommer bli jätte ledsen? Nej johanna du kan inte säga att du tkr om honom också för då har du honom efter dig föralltid! -.-
Men tack och lov så frågade ha mig inte! xD
Men sen när dom gått en bit så kollade han på mig lite hoppfullt och frågade sedan Therese vilken klass jag gick i! xD hahahaha, omg!

aja, ;) det var ju snällt av honom! ;)))
Nu ska jag gå! Hare!
puuusss!

Klas bästavän! (L''


oh :)

Hallo, ska till stallet nu! Ville bara lägga in detta video klipp! :D

puss!


Riksföl&Bröllopsduellen !

Hallo bloggläsare! :D

Idag var det uppstigning vid 09.00 för att sedan åka på Riksföl i vetlanda!
Det var intressant och det gick bra! :)
Efter det så åkte vi till donken och åt "lunch" hahah.. om man kan kalla de det?! ;) Gott var det iaf! :)
Väl hemma var det läxor som stod högst på listan :( Har kemi läxa tills på Tisdag och jag tkr att kemi är jätte lätt så det var inga problem! NOT!! Jag fattar ingenting! ;s Men eftersom jag råkat få med Leos häfte så råkade jag tjuvkika på några uppgifter! (a) Sen har jag ett svenska arbete som ska vara inne senast onsdag..*suck*
Aja, så är det. Allt kan inte alltid va som man vill! :/ fast det är vell ganska bra det också antar jag, höhö.
Nu ikv har jag umgåtts med min käre vän Elin :)) Vi hyrde filmen "bröllopsduellen!" :)) Bra film! :D Värd att se!

Idag har Camaro inte fått  penicillin men han verkar må bra endå! Jag ska visa er hur det ser ut och idag var det mycket bättre! :D Men det ser läskigt ut fortfarande.

Imon är det skola -.- Jag har verkligen ingen lust! :(( Usch!
Nähe, nu väntar sängen!
Lägger upp bilden på Camaros ben sen sticker jag! :)

lite suddig men det är en mobil bild.
Pusss j-j-johanna! :))




hemma igen!

hallo.
Nu har jag och Elin varit i stallet i 4½ timme! :D Och bara arbetat, det är inte dåligt det!

vi har:

§ gjort Lusan super fin, duschat henne, borstat henne o lite till :)
§ gjort Toronto (fölungen som ska på Riksföl imon) - superfin med knoppar och allt :)
§ packat lite grejer.
§ tagit in Lucy och Tornado älskling! (a' ♥ (Tornardo=fölunge).
§ tagit in Caffrey, borstat henne.
§ longerade (elr hur det nu stavas?) Caffrey alldeles själva. Elin var bäst för att inte gjort det tidigare! :)
§ duschat av Caffrey.
§ tempat Camaro :)
§ gett Camaro plutt penselin (om dt stavas så? ;))

Sen var det nog slut med arbete för ikv! :)
VI har varit så duktiga! :D

nu väntar duschen!

puss! ♥

hejdå!

jag cyklar till stallet nu med elin , finns på mobilen!
blie jätte glad om ni skickar sms! (a''

0703178867

beso!

R.I.P

hesmk dag.

tur jag har dig camaro .

idag var leo och jag och köpte två hamsterburar till henne och hennes låtsas hamstrar på eriks hjälpen! ;)
du är bra vännen.

och förresten så måste ni köra klädpingis, det är skit kul särskilt om man har sällskap som tina! :)


090903

godkväll .

idag finns det inget vi, oss, du och jag, bara vi 2 längre..

idag har jag ridit med elin på sillan :) dessuto  i ösregn till en början men det slutade sen :)
det var trevligt! :) skönt att få rida!! jag var supersugen! :D

imon blir det självklart stallet men annars vet jag inte riktigt.. läxor med antagligen :(

jag lägger vell upp nån söt bild sen går jag och lägger mig.



söt va? :)

t i n a s  f a v o r i t !


jobbig dag som jag måste skriva om..

hej.

Idag är livet jobbigt på alla vis! :(

I skolan får jag reda på att en nära väns pappa inte kommer att finnas länge till.. :'(
Vid klockan 09.00 kom min mamma och hämtade mig då vi skulle till Ramkvillas hästklinik med Camaro :'''''( Om jag inte skrivit detta redan så trodde vi att morris hade fått någon slags svamp infektion. Men det visade sig vara någon slags bakterie som var väldigt "arg". Nu får han stå i box med massa penselin och massa bangade och allt va det va!  Så blir det inte bättre imon kväll elr torsdag morgon så måste han till helsingborg omedel bums! :'''<
Men eftersom det är Camaro vi pratar om så kommer vi aldrig dit för imon är han bättre! :)
Nästa grej är liksom de andra sakerna jobbig. Men det skriver jag inte till er, det är sånt Leo,Tina o Mamma får reda på P:

Så idag har det fällts många tårar som berör både mig och andra! :'<
Nu måste jag sluta, imon fyller Jeffa år. Måste orka upp imon så jag kan gratta henne.
- puss!




martin, jag finns för dig vännen!♥

RSS 2.0