Duktigt Johanna! (a)

Japp, idag är det tisdag som känns som onsdag.
Idag så hade vi film på morgonen då vi egentligen skulle haft sovmorgon! ;(
Så vi försökte igår att se till att vi slapp kolla på filmen, men nej tack, det gick inte..
Så det var ju bara att kliva upp som vanligt.
Men filmen var faktiskt ganska bra! Så det var ju inte helt bortkastad tid.
På so:n blev jag färdig med min tidningsartikel! :) Blev helt okej, inte den bästa kanske men den dög.
Sen hände vell ingenting speciellt i skolan.
När jag hade ätit så cyklade jag iväg till leo då vi pluggade till matteprovet och jag säger bara det att får man inte använda miniräknare på A-delen så kan jag ju redan skriva ig på provet..Hur lätt är det att räkna ut procenten i huvudet på
16,5 x 25? ;o Det kan inte jag iaf.
Men efter pluggandet så bar det av till statoil och köpte is glass :) Sen så cyklade vi runt sjön och tog massa härliga vårbilder! Så jag känner mig fantastisk duktig idag! :) 

Sen vill jag bara säga hej till Linnea Elg för att hon åkte förbi utan att jag han komma på vem det var! xD Så förlåt för att jag är så otrevlig och inte hälsar :P

aja, nu ska jag nog äta något och sedan mysa ner mig och kolla på andra avenyn! :)
PUSSS :) 

glömde listan som jag har gjort x antal gånger!

Veckans bästa: Idag. Cr på särk :)
Veckans Roligaste: Att se Leo fiska med metspö & majs i slättsjön ;)
Veckans Ros: Fia för att hon är....snäll? :D
Veckans ris: Får min matte lärare som nödvändigtvis tycker att vi ska ha ma prov på torsdag! :(
Veckans bild: blir på mig och camaro sen framhoppningen idag! :)

RödVitRosett

Hej mina vänner! :)
Idag var det CR på SÄRK som gällde :) Hoppade 80 - 90 cm.
80: Gick bra, fick ett pet men är super nöjd.
90: Gick ennu bättre och red felfritt :) Haha, och sen så var det hemska röda vågplanket med ! :P Så jag var lite i min egna värld så jag sa:
- nu jävlar morris, HOPPA (!!!!) xD hahah, sen kom jag på att, oj, det finns ju fler männiksor i ridhuset xD Men han hoppade :)
Sen när vi var hemma så mockade vi oså så hade vi det färdigt. Så nä jag fyllde på spåm hos Morris så lade jag ut spånen som en stjärna :) Han är en liten stjärna tycker jag! :)
Nu ska jag plugga matte  :( Har prov på torsdag så det är vell bäst att jag börjar då.
Ha det bra , puss o kram :*

snabbis inlägg

Hejsan hoppsan!
Idag har det varit skolan på schemat men det har dock inte hänt allt för mkt.
Men nu om en timme så ska det bli träning för Jenny :) Egentöigen var det vell min sista träning för Anielle idag :/ Men det är ju så smidigt att hoppa hemma. Får vell se om jag börjar för Anielle till hösten igen? :)

Idag var det DM i innebandyn då Affe var med från våran klass. Så egentligen spenderades i stort sett hela dagen i sporthallen. Hade ju inte så roligt direkt men vi slapp ju lektionerna iaf  haha. Och lyckligtvis så vann Hofgård! :D Wuho!
Näh, nu ska jag sluta med det korta snabbs inlägget :P
Önska mig lycka till på träningen? :)
Pussen till er som läser! :*

en helt vanlig tisdag

Hejsan.. okej jag känner mig lite smått skylldig till att bloggen inte är uppdaterad på ett tag [a].
Men jaja, det första jag ska börja med är förståss att Lusan fick sin lille hingst i söndags morgon :D
Så söt, och det verkar som en lugn och förståndig krabat. Iaf mot Lucys bocksprångs mästare till föl! 8D
Jaha, så någon dag så lägger jag vell kanske upp en bild på herrn. I söndags red vi även den nya rundan som Jenny och de andra har hittat. Den var hela 5 km lång! :o Men det var en riktigt trevlig runda! :) Den hade varit dubbelt så rolig med lite gallop i :) Så får vell fråga någon som vill ut och galoppera i skogen som vill följa med mig eftersom Jeffa elr Jusse är lite olämpligt :P 

Skolan igår: När vi kommer på morgonen så väntar vi på tina som kommer springade rätt var det är. Tror ni inte att det sitter ett x-tra öronhänge i vänster öra på ungen? :O Haha, vilka idéer man får ;) haha
Annars den dagen hände vell ingenting speciellt.
skolan idag: För det första så har Tina mysig rumpa :)
Idag har Billy valt om så förhoppningsvis kommer han in på John Bauer ( stavning? ) :)<3
Hade även Sv prov oförberätt. Tror det gick ganska bra :]
Nä, nu orkar jag inte blogga mer, ha det bra, pussen! :)<3

Inget idag på morgonen heller!

Godmorgon! :]
Nej, det var inget föl idag heller! Men jag tror det kmr imon! :) Jag tycker att den fölungen om det blir en pojk ska heta king louie ist och Lucys lilla för ska ha heta Winston! :) Tycker det låter lite kungligt båda namnen! :) Får vell se! :P

Jaha, idag så fyller min finaste år! :)<3

Se om jag kan åka och lämna paketen sen! ((:

Igår glömde jag att säga att mamma o jeffa har varit så snälla att dom duschade min häst! :D Han var nog den skitigaste jag har sett, men nu är han ren en stund iaf! ;P hihi.

Nähe skriver senare tror jag hur ridningen gick oså. :)
, puss ,

Duktigt! (y'

Hej allaesammans! :>
Äntligen bloggar jag igen.
Idag har det varit en vanlid dag i skolan och sen blev det hem och äta. Efter det kom pappa och hämtade mig och Elin efterssom vi skulle på US möte :)
Bestämde en hel del! Och inte nog med det, vi fick en hel föreläsning i magdans! :O :D Hon var as duktig och jäklar vilka muskler! ;> Hah.

Ni kan inte tro det, men idag stod det en söt fölunge - hingst när mamma skulle släppa ut! :D så söt, jag tkr han ska heta King Louie! :) Ni ska få ild sen! :)
Troligtvis kmr det en fölunge till inatt eller imon på monnen. För Lusan stod och tryckte allt hon orkade, stackarn! :P
Nähe nu ska jag sluta blogga för jag har inte mer att skriva om! :P
, puss ,

Imon börjar det igen ..

Hej bloggläsare! ;>
Igår tränade jag för Karin :) Det gick helt kanon! :D
Jag red bara små slalom sträckor och sedan var han hur fin som helst! :)
Idag ska morris få bada! :D Han kmr bli så fin, men så fort vi släpper ut honom så kmr han ju rulla sig på direkten så egentligen är det ju ganska onödigt ;P Men han blir ju lättare att borsta endå! (a)

På fredag är det Us möte :) dagen därpå är det ridlekis och billy fyller år! :)<3 Se vad jag ska hitta på till honom, ska vell iaf försöka få med leo en stund o överraska honom ;) hahah.

Nu ska ni få dagens.
Dagens humör: trött, happy? :)
Dagens klädsel: underkläder, mjukis byxor & ett linne.
Dagens roligaste: Vet inte, har inte hänt något, men det blir vell att åka ut till min fina ponny! :)<3
Dagens tråkigaste tanke: att skolan börjar imon.
Dagens bästa: Att jag får träffa morris! :)




 ♥ Ö.camaro! ♥


yes, I know, but you have to put up!

Hej bloggläsare! :]
Ja, jag vet att jag har bytt tema och att min design är som bortblåst. Men vad skönt det är, nu tänker jag inte bry mig om designen. Min blogg ska se ut såhär! I alla fall ett tag ;) hihi.
Det spelar vell egentligen ingen roll hurdan design man har, jag hoppas att ni läser endå?! :> Fast visst blir det vell mer lockande med en snygg design! ;)
anyway, jag och jeffa skulle ju cykla till stallet idag. Och det gjorde vi! :D Men, vi fick en till som följde med och det var ju inte mindre trevligt direkt, välkommen hem leo! :D<3
Så vi gjorde stallet oså. Ni ska få en skön bild på mig och Camaro i slutet av inlägget.
Vilket härligt väder vi har! :> We like it! ;>
Idag är det somsagt långfredag, endel kallar det även lill lördag?! ;> Iaf så är det bara 3 dagar kvar av detta otroligt snabba påsklovet 09! :o Men sak samma, nog skrivet om det. Efter vi hade varit i stallet så kom billy :)<3
Vi kollade på dagboken. Bra film! :>
Sen kom Gustav och skulle hämta billy, men mamma sa att billy får inte åka hem förns han har ätit så då fick ju Gustav komma in och äta han också ;> haha.
Nej, nu är klockan så mkt, så nu har jag tänkt att gå och lägga mig!
Ha det bra och Glad påsk!
- puuuusshej! :*


Nu kmr hela inlägget på spanska! xD

Hola lectores del blog! :] Sí, sé que han cambiado el tema y que mi diseño es que desapareció. Pero lo bueno que es, ahora yo no me molesta sobre el diseño. Mi blog se parece a esto! En todos los casos por un rato;) hihi. No Vell realmente no importa qué tipo de diseño que tiene, espero que leer sólo una? :> Rápida Vell duda va a ser más atractivo con un buen diseño! ;)
de todos modos, yo y Jeff ciclo que hoy a las caballerizas. Y lo hicimos! : D Pero, tenemos otro que venía con él y no fue menos agradable directo, bienvenido a casa leo! : D <3 Así que hicimos la casa olor. Usted debe obtener una buena foto de mí y el Camaro en la final de la entrada. ¿Qué maravilloso tiempo que tenemos! :> Nos gusta! ;> Hoy es viernes somsagt, algunos lo llaman incluso lill sábado? ;> FAI, sólo 3 días de este increíblemente rápido de Semana Santa 09! : O Sin embargo, la misma cosa, probablemente por escrito acerca de ella. Después de que había estado en la casa para Billy:) <3, que estudió el diario. Buena película! :>
Luego llegó Gustav y obtener Billy, pero mi mamá dice que Billy no puede ir a casa la basura que ha comido, por lo que hizo llegar Gustav vienen en él y comer demasiado;> haha. No, ahora es tan MKT, por lo que ahora yo pensaba que ir a la cama! Ser buena y feliz Pascua! - pusshej! : *


090410

HejHopp!
Jag kan ju börja med att skriva att jag cyklade inte igår, MEN det var för att jag ville inte cykla hem ensam när det var så mörkt, eftersom vi hade insläppet och kvällsfodringen. Annars hade jag faktiskt cyklat! 8D
I förra inlägget skrev jag ju att Camaro har fått sådana där knutar på magen. Igår när jag kom till stallet var dom fler... Jag blev jätte orolig och drodde han var sjuk och att det kasnke var utslag isf. Men Jenny sa att det är för att vi ger han kraften. Eftersom att min bebis har gått ner alldeles för mkt i vikt så köpte vi kraft plus för att han skulle gå upp. Och Jenny sa att dom får det när dom börjar att äta det, men det var ingen fara och Jenny sa att vi bara kunde dra ner lite på kraften och ge han ännu mer hö! Men det var så skönt att det inte var något annat! :)
Idag ska jag cykla ut till stallet och mocka och sedan cykla hem igen och jag slipper dessutom att cykla själv! ;) Jeffa följer med! ;) Nähe, jag bloggar nog ikväll igen när jag har lite mer att skriva.
- puuussssheej! :*


cykel träning!

Hejsan! :D
Idag ska jag cykla ut till stallet har jag tänkt mig...hihi ;) Jag ska cykla på 3:ans växel hela vägen ;) hahah
Träna konditionen lite ;) Idag ska jag bara skritta ut en sväng så vi blir av med träningsvärken.
Igår när jag hade ridit färdigt och borstade av camaro så upptäckte jag att han hade massa knutar på nästan samma ställe, det känndes lite läskigt at känna på dom, men jag tror inte att jag såg dom innan jag red, jag tänkte inte på dom iaf. Men jag får se senare när jag kommer ut till stallet om dom fortfarande är kvar för isf så ska jag be Jenny titta på dom. Jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt! :( nej, men det är det säkert inte..
Nähe, nu ska jag vell ta och göra något annat ;)
Puss och kram / Johanna.

Träningen! :)

Hallo igen!
Tänkte bara skriva att träningen har gått kanon och jag är supernöjd! :D
Allt känndes så lätt och han var super fint, kändes som att jag lätt hade kunnat hoppa 1 m! :D
Aja, nu vet ni det. Jag är inte så nöjd med bloggen , får dock inte bort det blåa mend et får ni stå ut med..
Nähe nu ska jag gå och sova, puss och kram!

Gårdagen var helt toppen! :)

Tjena allihop! :)
Somsagt gårdagen gick som väntat antar jag! :) Alla barn värkade nöjda och glada. Dock var det 2 av barnens morfar som var så grymt störande! :s Men annars gick allting bra och dagen blev så mkt bättre när man fick smaka på Idas berömda chokladmuffins som nog var dom goaste chkladmuffinsen jag har ätit tror jag! :)
Sedan när allt det var slut så skulle jag somsagt vara med Henny resten av dagen. Så vi elr hon mockade medans jag och Sofia pratade skit ;) haha.
Efter det så kom elin och michelle o amanda och skulle hoppa lite i ridhuset och det gick ju riktigt bra för dom! :) Kul.
Sen kom nog det roligaste! :D Jag fick åka bakom Sofia på hennes moped! :D:D Haha, det var jätte kul! :) Och särskilt när vi körde förbi Henny som fick cykla^^ ;) Men så åt vi oså hos PennyPlutt, och sedan åkte vi till stallet igen och gjorde iordning Luppe! ;) För att han skulle sova hos Lasse Berglund igår kväll så red dom lite o hoppade lite skuttt oså, såg jättefint ut måste jag tillägga! :) När vi hade lämnat Luppe och var påväg hem så börjar Henny med sitt hungrande ;) Så då fick vi gå in på preem och köpa korv.
- Det var faktiskt riktigt go köv dom hade i tenhult! xD HAHA.
Så slutade min dag igår, och jag är nöjd med den! :) Tack så mkt! :]

Idag!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! (glädjeskrik)
Idag är det hoppträning för Jenny, äntligen! :D:D Ska bli så skönt att någon kollar en igen.
Så det är vad jag ska göra idag :P Men nu ska jag nog ändra min design , är inte helt nöjd med den.. :/ Får se om jag orkar ;p hihi.

Puss och Kram / Johanna.

Måndag som börjat bra men ack va dum den blev! :/

Hej alla läslusar! :))
Idag har jag faktiskt varit så duktig att jag har rensat och plockat i ordning i alla mina 4 garderober! :) Tro det eller ej, men så är det! :) haha. Blev faktiskt riktigt bra och mamma var nöjd! ;)
Jag har även hunnit med att vara en stund med Jennie idag! :D Det känns som att det var evigheter sedan!
Men idag blev det av! Så efter maten gick jag och duschade en snabbis och klädde på mig oså.
Sen kom då Jennie och vi checkade High School Musical 3. Har aldrig sett den innan och tänkte att om hon ändå hade den så varför inte? :) Den var helt okej! :)
Sen så skulle vi ut och rida än sväng på pållisarna! ^^, Haha, det roligaste av allt var att jag skulle rida Sillan idag! 8D
Känndes lite ovanligt men barbacka sitter man riktigt skönt måste jag säga! :)
Haha, just det, jag glömde att skriva att morris såg lite kul ut när vi kom till stallet idag..Ni kommer att få se bild på honom senare. Emil, han är nog den gulligaste ungen i världen! :')<33
När vi kom så tog mamma och jeffa in Blissi och Nalle medans jag öppnade grinden åt dom. Han hällsade på alla och så när jag kom så skrek han jätte glatt " hanna"! :D Jag blir rörd, det är bara mitt namn förutom mamma och pappa i stallet som han kan säga! :) Och sedan när jag var i Sillans box så hörde jag honom när han kom och så hälsade han lite bekymmrat på allihop och sen drog han ut ur stallet och när han precis skulle gå ut så tvärnitade han och sprang in till sillans box med ett stort leende! :) Så söt! :)<33
Ni
undrar vell vrf jag har skrivit att den här måndagen slutade dumt?
Jo det är så att pappa och jag sa lite grejor om vad vi tkr om en person osv, och mamma blev sur/ledsen pga att vi höll på så och nu är hon på sitt vis ;s... Men aja, det går vell över..
Nu ska jag kolla lite inne på bdb och sen drar jag till sängen eftersom det är påskjakt på SÄRK imon och efter det följer jag med HennyPenny hem eller om vi är kvar i stallet , inte vet jag men jag är med henne iaf resten av dagen tills mamma och jeffa kommer till sävsjö :)


 - puuuusss!

TävlingsDagen! :D

Hejsan! :D

Idag har det som sagt varit tävling på schemat! :D
Och det har gått kanon! :D Peru som vi trodde skulle gå som attan var helt cool lugn och gick jättefint! :) Dock så rev han ett hinder men dom gjorde en omstart och då gick det felfritt! :')
Camaro, ja jag vet inte vad jag ska säga, men vilken go ponny jag har fått tag i! :')<3 Han är så grymt snäll och han kan sin sak och hur mkt jag än gör fel så rättar han mig alltid! :) Idag så var det ett titt hinder som var någon matta som var polkafrisfärgat. Det var jag ganska osäker på och då blev ju han det också så då vägrade han och jag höll på att ramla av xP Men sen efter att vi hade hoppat färdigt så gjorde vi en omstart också.
Då gick vi felfritt och det såg ut som om vi aldrigs hade gjort något annat! :D
Haha, men nu kommer vi till det roliga! :D Jag tänkte lite efter jag hade hoppat att jag har inte ramlat av än ( brukar alltid vara med om nåt liknande på tävlingar ;) ) Då när vi skrittade av s¨å blev han rädd för nånting och jag ramlade av nästan i en skylt xD men det var sån tur att det gick ett par hästar i den hagen som låg där för annars vet jag inte vad han hade ställt till med! ;P Men det gick ju bra det med! :)
Nu ska ni få en bild och sedan ska jag till stallet :) lägger in listan senare ikväll.
- pusss

dagen före bäckseda!

Hallo, ja det var ett bra tag sedan men det får ni stå ut med! ;D

Imon ska jag va med på en CR i bäckseda! :)
Ska bli kul! :) Wish me luck?! :D

Just nu är billy här och jag vill bara tillägga att han är bäst! :D<3

Jahaja, nu är det påsklov, så skönt! VAd ska ni hitta på? kommentera..
jag ska vell mest va i stallet och sen ska jag defenetift vara med emma och kajsa and martina! :)<3

nä men ärlig talat så jag inte mer att skriva.. sry! ;)
Glad påsk, godnatt! <3

RSS 2.0