Utvärdering Alvesta ridklubb!

Framridning: Bra, dom hade många ställen man kunde rida fram på.

Framhoppning: Lite liten bana men ändå helt okej. Ganska tungt underlag vilket gjorde att det var svårare att få med hela kroppen i svängarna. Hoppade inte så mycket..

Parkering: Stor och nära till alla banorna.

Tävlingsbanan: Stor och bra, dock väldigt tungt underlag!

Cafeterian: Fanns lite godis och ngn kaka att välja på, kunde också äta kasslergrattäng, hamburgare eller korv.
Ganska bra tycker jag, dock hade dom äcklig bullens korv, uue!

Funktionärerna: Skötte sig mycket bra tycker jag! Dom var lite luriga ibland och stod t.ex. bakom infångarna osånt, men dom var inte ivägen! :) Trevliga!

Övrigt: Det var en trevlig plats i allmänhet! Dock var sekerteriatet lite struligt/vimsigt så det drog ner lite men allt folk var verkligen trevligt och det var en härlig stämning! :) Det gick ganska fort, skönt! Det var bra ljud så man hörde även när man red fram oså!

Betyg: 3,5/5

Resultat

LC 4 fel

Usch!
Hemskt! Jag var ganska taggad ändå och bestämd!
Men min kära ponny var inte lika taggad precis.. Jag sparkade rent ut sagt hur mycket som helst och rejält, men får jag något svar? Nej, han galopperar där i sin "ridskoleponny-som-är-30-år" fart och tog inte spö eller skänkel alls!
När jag väl fick upp farten till ett helt okej tempo så tjurade han ihop helt och precis när vi skulle hoppa så ångrar han sig och bara stannar! Grrr!
Men sen kom vi runt i våran sengångsgalopp och slutade med 4 fel.

LB 8 fel

Asbra tempo!
Allt blev helt plötsligt så mycket lättare! Eller jag fick ju driva lika mycket som innan men han hjälpte till denna gången. Rev 1:an , så surt. Den rullade lite fint ner efter ett tag typ -.- och sedan rev vi 3:an (det var samma hinder som han vägrade på i förra klassen så det gjorde inget) men jag var glad att han inte stannade iaf.

Underlaget var inte det bästa och var skitdjupt i 2 hörn. I ena hörnet var det en svår sväng upp till kombinationen så där kom dom där sladdande bakbena trots att jag höll emot yttersidan så bra jag kunde, och han tappade greppet med frambenen också faktiskt. Så vi kom tokigt in i kombinationen och han var snäll och hoppade det stillastående, dock försökte han smita ut efter a-hindret så då fick vi in 2 galoppsprång, men det löste han fint ;)

Sen gick det bra på de sista hindrerna! :) 

Jag är väldigt nöjd med sista klassen! Jag ramlade ju inte av ;). Nej men han var verkligen fin och felen gjorde ingenting! :) Alla kategorierna var ihopslagna i den klassen och det var 2 som var felfria så det var lite knepigt.
Det gjorde heller ingenting att avstånden blev fel för vi hade galoppen sedan innan. I rundan innan så kom vi ibland helt okej men då tjurar han och trampar om precis innan och gör det jobbigare för sig själv. Men men, inte helt tokigt iaf! :)

Fina ponny! Vi kommer snart över det :)  


GODNATT

Ska bara äta lite sen blir det sängen!
Önska mig lycka till imorgon! ♥

5 saker du inte visste om mig


Snygg mobilbild..

1. Jag är otroligt lat!
2. Jag är inte så "tjejig", en riktig man du vet.
3. Jag sminkar mig nästan aldirg, tur att jag är naturligt vacker ;)
4. Jag skäms inte för mycket, säger nästan alltid rakt ut vad jag tycker.
5. Kan vara lite blyg vid första gången jag träffar en ny människa.

Visste du detta om mig? :)


Hemma från wierd dag

Halloj!
Nu är jag hemma efter en konstig men rolig dag :).
Det som var wierd var själva Nässjö-besöket. Tanten jag fick prata med var hemsk + peddo :o
Blodprov tog jag och jag var en riktig man som inte tog ngn bedövning trots att alla tyckte att jag skulle det.
Sen åkte jag och Mammi och fikade på Thimons :). Träffade Adelissa! :D

Efter fika pausen drog vi till Vetlanda och där shoppade vi lite smått. Blev lite nytt :).

Ikväll ska jag tvätta Camaro och packa allt inför imorgon! :D Ska tävla i Alvesta - LC, LB.
Vi hörs senare!♥


Celine BG
Foto: Jag


Ingen skola imorgon!

Wiie! :D Jag har ingen skola imorgon för jag ska till Nässjö.
och vad ska jag nu göra där då? :)
Jo jag ska prata med ngn doktor eller liknande om min längd.

Jag är 180 cm lång och jag ska inte bli längre nu enligt min kurva men jag har inte blivit kvinna ännu så dom vet inte när jag kommer sluta växa.
Så dom vill nog ge mig en hormonspruta så att allt skyndar på lite så att jag slutar växa fortare :).
För att dom med störst möjlighet ska kunna stoppa växten vill dom ha in personen när den är 170 cm lång.. Hmm, jag är lite lång där ja ;). Men hoppas verkligen det funkar ändå för jag vill verkligen inte bli längre nu. Jag är redan lång.

Håll tummarna imorgon! :D
Ha det!
Puss!♥

Film från idag


Här hoppar vi 110 :)


Hopptränat

Därav uppdateringen. Tränade för Lasse idag och det gick kanon tycker jag! Det går framåt hela tiden!
Hoppade mycket svåra svängar oså men det löste vi ganska bra. Det som vi behöver öva på mest är att Camaro inte ska sladda med bakbenen i svängarna. Så det är prio ett nu :).
Film kommer!

Ändrade planer

Det blev inte så mycket "fota fota fota" idag. Jag tog istället en tur ut i skogen med Maja. Jag red hennes häst och hon red Morris! :) Det blev mest skritt men lite trav också. Det var kul! :)
Men jag fotade lite på mina systrar iaf.

Packade lite snabbt också då, men hann inte putsa, eller jag orkade verkligen inte. Vi kommer se ut som värsta tattar ekipaget imorgon! xD Min häst är brun och gul så kanske ni förstår vad jag menar?

Fota fota fota

Tjaaa alla balla människor!
Nu ska jag till stallet och fota hoppträning tänkte jag! Ska inte vara med idag för jag ska hoppträna imon så Camaro brukar inte tacka nej till lite extra vila :).
Ska putsa och packa tills imon med då. Men först fota!
Vi hörs ikväll! ♥

Bild från tävling i lammhult 2009 :)

Smakprov


foto: Jag


Presentation - Tornado BG

TORNADO BG e. Tornesch - Quite Easy
född 2009, 16 april
Svenskt halvblod
Mkh: Än så länge runt 156-158cm
kön: Valack

Tornado köpte vi i februari 2010. Då var han inte ens ett år lilla plutten. Han är våran första unghäst och allt är väldigt nytt men sjukt spännande och jätteroligt! Vi hade aldrig köpt en unghäst om vi inte hade haft all hjälp som vi nu har. Tornado kallas för Tore. Han är tanken bli min tävlingshäst om några år.
Han är brun med en stor jämn vit bläs, jättelik Tornesch utseendemässigt, vi hoppas att han blir lika duktig också såklart^^

Han är verkligen en toppenkille! Hur go som helst. Han har ett hårt huvud men samtidigt så himla cool och lugn. Trevliga gångarter och jag tror han kommer kunna gå långt.
Pappa har en speciell vissling på honom som vi andra inte kan göra. När Tore hör den så kan han springa ifrån hela "flocken" och dra raka vägen till pappa! Så himla roligt att se, pappa och han är riktiga kompisar ;).






stekar'n


Presentation - Östrahults Camaro

ÖSTRAHULTS CAMARO e. Lofty Roderic RC 74 - Myrens Willbur
f. 1996 26 maj
Connemara
Mkh: 146,0 cm
Kön: Valack

Camaro är min första och ända ponny. Han har lärt mig allt och det är till största delen som gjort mig till den ryttaren jag är idag. Jag har haft honom sedan mars 2007.
Vi har tävlat upp till LB hoppning tsm, men med förra ägaren tävlade Camaro LA , MSVB. Vi har tävlat upp till LB i dressyr.
Camaro kallas också för Morris^^

Morris är lugn och snäll i de flesta situationer, en riktig läromästare! :)
Han ändrar sitt beteende efter vilken ryttare som sitter på ryggen. Är det jag så kan han bli rädd för allt och busa osånt, är det ett litet barn kan han få bomb sprängd jämte sig utan att bry sig ett smack. Men det är ju härligt iaf! Alla gillar Morris, nästan. Han kan bli lite småsur i uppställningen och så men aldrig så att han skulle göra ngn illa, trots att han försöker skrämmas lite ibland ;).

Jag tror han blivit värre med åren, han är mycket löjligare nu än vad han var tidigare xD Men men, jag tycker det är kul att han är lite "aktiv" ist för att bara gå där :).

Camaro älskar att hoppa, som jag
. Dock har vi inte kommit längre i klasserna pga av mig. Jag är så nervös när jag ska tävla. I början grät jag innan start. Nu är det mycket bättre men det är fortfarande jobbigt. Det tråkigaste av allt är att jag vill inget hellre än att hoppa högt men jag är höjdrädd.. Tyvärr.
Morris blir också en helt annan häst på tävling. Han ser spöken och hemska saker överallt. Han tittar mycket på hinderna och hoppar inte om man inte är med honom!

Men jag har iaf världens klippa till ponny! Han är världens goaste!<3


k

Fina ponny.


Bra dag!

Hej goa läsare!
Jag är nu hemma från en bra tävlingsdag! :)
Bättre än förväntat, eller iaf i första klassen (a).

LC 0+4 fel
Han var pigg och fräsch när jag red fram honom och på framhoppningen var han super! Inne på banan skötte han sig kanon! Så himla duktig. Han brukar ju alltid fjanta sönder första klassen, men icke. Det som inte var bra det var jag, i omhoppningen så blev jag extra stressad (är sjukt stressad när jag tävlar) och fick typ något för ögonen, nej men asså jag vet inte vad jag gjorde när han sprang förbi hindret. Inte det minsta konstigt att han gjorde det för jag gjorde rätt taskig sväng till honom som jag egentligen inte alls hade tänkt men min arm bara styrde av sig själv! xD Haha!
Men han var superfin hela banan om man tänker bort min miss!

LB 0+ute
Haha! Jag var asnervös, skittrött i benen och psyket överhuvud taget, värmen tog nog rätt bra..
Iaf, väl inne på banan med maten 2 timmar innan i halsen så gick det ganska bra. Jag orkade ingenting men försökte iaf. Rundan blev inte snygg och i omhoppningen ramlade jag av! xD
Men samma här, jag svängde en helt annan väg en vad jag för 1 minut sedan sagt att jag inte skulle ta. Dock har jag inte minne ifrån det mer än att jag sett det på filmkameran. Var nog så nervös. Men när jag nu svängde denna vägen så hade Camaro lätt kunnat hoppa men jag höll inte om med benen och han orkade inte själv. Så där låg jag ett tu tre! ;) Men jag är nästan lite glad för det för jag tror inte jag hade orkat resten av banan xD! Nej men jag är supernöjd iaf! Vi var ju nolla i grunden!
Första LB på 2 år.

Filmer kommer nog så snart jag hinner! :D

Taggaaaaa!


Tagga tävling ;)

Jävlar vad jag ska rida imorgon! Inte ge mig! Han ska inte stanna! :)
Riktiga män som jag klarar ju allt, right? :D
Vi hörs imorgon! Önska mig lycka till!


Nyss hemma från mitt andra hem

Kom hem för en stund sedan, varit i stallet hela dagen. Men det tackar jag inte nej till ;).
Har somsagt fixat med unghästarna. Efter det red jag syrrans ponny, Phu. Gick skitbra! :D
Fick till en riktigt bra avsaktning! Han är inte så smidig alltid..

Efter det putsade jag nästan allt och packade inför imorgon. Har en del kvar men skönt att ha det mesta färdigt. Ska ju bada och knoppa min vita springare ikv.

Galet nice väder<3 Nu ska jag leta efter mina försvunna pannband! :(
Kram!♥

Tornado fick 5 guldstjärnor idag!


Bild från idag.

Åh vilken fin häst jag hade idag! Han var verkligen superduktig! Det var första gången pojken hade sadeln spänd på sin rygg, tror ni han bryr sig? Nej, inte det minsta. vi gick ner till rundkorallen och skulle prova att longera honom för första gången- KANON! Han var skitfin! Vilken trav!

Fina fina hesten<3 


Fix med pojkarna


Imorgon (idag) ska vi träna med sadlar osånt på unghästarna för första gången! :D Kommer bli superkul!
Jag tror Tornado kmr sköta sig som han för det mesta alltid gör, men man vet aldrig ;).

Kameran följer med så får vi se vad jag har med mig för smaskigt hem till er!

Ska fixa allting inför tävlingen också imorgon! Börjar bli pirrigt! Det är fan jobbigt att vara höjdrädd när största drömmen är att hoppa högt..

Vi hörs om några timmar!♥


Future?

Det var en person som tyckte att jag kunde skriva om mina framtidsplaner, gymnasie och drömyrke. Visst gör jag gärna  det! :) Här kommer lite info!

Jag har preliminärt kommit in på samhällslinjen med inriktning foto i Sävsjö. Jag är jätteglad att dom fixade foto till den skolan iår! :D Jag ville verkligen det. Anledningen till att jag väljer Sävsjö är att det ska gå fort hem till hästarna. Annars hade jag mer än gärna gått på en riktig fotoskola i Jönköping.

Mitt drömyrke lär ju inte vara så svårt att lista ut när du läst raderna ovan.
Jag vill bli en riktigt duktig fotograf. Särskilt inom ridsporten, men så länge jag får fotografera så är jag nöjd.

Inom ridning och hästarna då så är planerna nu att så småningom gå över till stor häst och att min lillasyster tar över Camaro. Jag ska inte ha Tornado som första stora hästen, utan jag ska ha någon som kan lära mig, för det är ett stort steg i en helt annan värld typ att gå från ponny till stor häst ;).
Tuzzi ligger högst upp på önskelistan (A)

Tornado får vi se hur det blir med, om vi rider in honom hemma tillsammans med Jenny och all annan kunskap som finns runt omkring eller om vi lämnar iväg honom för inridning osv till Olivia o Emelie :) Det beror på om han är snäll eller kokko ;), haha!

Det var vad jag kom på nu, något mer ni undrar är det bara att fråga!
Kram!♥

TUSEN TACK<3

Gud vad underbart med några som kom med förslag, supertack verkligen! Jag blir så peppad när man jag känner att det är ngn som vill läsa mina inlägg! xD Haha!
Jag ska skriva om allt det ni kom med förslag på, något/några redan idag! :D

Bloggtorka!

Gud har ingen aning om vad jag ska skriva ju :( Några förslag?

FILMEN FRÅN IGÅR


ÖSTRAHULTS CAMARO 21 APRIL

Min fina vän Tina på besök så vi tog en tur ut i skogen! Camaro var inte alls trött efter träningen igår och han var superglad! :D Kul! :D Vi red en ganska lång runda och han skötte sig somsagt super. Tina red Dawn.

ÖSTRAHULTS CAMARO 20 APRIL

Hoppträning på schemat, askul! :D Det gick väldigt bra tycker jag!
Hoppade i slutet en bana på 1.00 - 1.10 m  :) Han var väldigt fin i formen och allmänt fin<3
Film kommer!

HOPPTRÄNING IKVÄLL


Nu åker jag till min skitiga ponny och hoppar lite! Hörs ikväll!


BILDER FRÅN IDAG


Foton från idag, underbart väder!
Sköt om er!♥


TUZZI 19 APRIL


Vi red ut en lång runda barbacka i solen! ♥
Tuzzi var lika pigg och fin som alltid.

Vi körde Equiline rakt igenom!


OJ VAD TRÖTT JAG BLEV

Jag är sjukt trött upptäckte jag nu, kanske inte så konstigt med tanke på att jag varit i intensivt arbete sedan klockan nio i morse. Jag åkte ut till stallet vid två tillsammans med Elin och Anne. Vi red den långa rundan. Jag och Elin red barbacka! Supernice! :D
Efter det myste jag och Tuzzi lite, jag tvättade hennes ben oså.

Sedan mockade jag alla tre boxarna och fixade fodret. Fotade en del också, får se hur dom blev lite senare. Sen gick jag hem från stallet! ;o Leo skulle möta mig på ett ställe jag inte hittade så jag gick lite vilse i lilla Vrigstad kan man lugnt säga, och nu får jag inte tag i Leo! :O Jag har ringt henne 12 gånger!!!!! 
Men aja, hon ringer väl upp så småningom och undrar vart jag är.

Nu är jag död. Ska snart till stallet igen x)

GRÖNTKORT KURS - CHECK


Idag på morgonen var det somsagt dags för gröntkort kurs på särk.
Jag passade bäst som fotograf faktiskt, Henny skötte resten^^ Jag fixade lite inför knopparna oså men annars plåtade jag mest. Knoppningen gick bra, jag var bättre än Henny! Wihooo! :D

Nu ska jag snart äta och sedan ska jag rida Tuzzi i skogen med Elin o Anne! :) Mys.
Ska gå med min "vita" herre också! Kameran åker med! :)


GRÖNTKORTKURS

Imorgon vettni! Då ska jag och Henny hålla i grönakortet-kursen på särk! xD Omg.
Vi ska visa hur man knoppar (ingen av oss kan knoppa), visa hästen för hand, visitera osv. Kommer bli kul! ;) 

Efter det ska jag rida och fixa så vi hörs nog imorgon kväll skulle jag tro. Ha det bäst!♥ 

DRESSYRBILD FRÅN FÖRRA VECKAN


TUZZI 18 APRIL


Jenny dressyrtränade henne. Jag tittade på och granskade denna underbara varelse!♥ Hon var jättefin på träningen och jag vill ha henne mer o mer! Jag fick skritta av henne efteråt.(woooow, lycka! :D)

Mamma sa såhär till mig:
Mamma: Det gör inget att du har svettig hjälm på dig va? Lyckan är där ändå?!
Jag: STORT SMILE! :D

Efter det badade jag henne och myste allmänt, mumma^^


ÖSTRAHULTS CAMARO 18 APRIL

Dressyrträningen gick bra! Mycket bättre än sist. Skritten och traven tycker jag var bra, galoppen är det mycket kvar! Men vi kämpade så vi var dyngsura båda 2! :)
Han fick bada efteråt och dirr gå ut i hagen och rulla in all skit i pälsen, det var han värd trots att jag grät!

DRESSYRTRÄNING

Nu åker jag till Morris och gör iordning honom fint till dressyrträningen som vi ska medverka i idag!

VILKA OUTFITS TYCKER NI?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Vilka outfits tycker ni jag ska ha i VSRK nästa helg?
Jag ska hoppa 2 klasser.
(Färgerna stämmer bättre i verkligeheten såklart..)


TUZZI 17 APRIL


Foto: Pappa
Nikon D5000+Nikkor 18-200mm

Snacka om underbart väder!♥
Jag och Elin red ut hästarna i det härliga vårvädret, lyssnade på musik och njöt helt enkelt, helt galet skönt!
Vi red även in på Smålandsvillans parkering och red över "strecken" hihi, hästarna tyckte det var lite mysko.
Tuzzi var för det mesta glad! :)


FOTAT EN DEL IDAG..

Men dom blev inte alls fina! :(
Nu sitter jag och läser igenom instruktionsboken och försöker fatta vad det är jag gör för fel!

ÖSTRAHULTS CAMARO 17 APRIL

Hoppat CR hoppning med lillasyster. Dom startade 80,80.
Han hade 4 fel i första rundan och felfri andra! Han hade mycket bra galopp och man såg hur kul han tyckte det var och hur nöjd han var över sig själv! :D

Syster vann också pris för mest välmatchande ekipage! Min fina ponny som gjorde att dom vann tror jag (a)


SVAR


Vilket märke & pris på schabraket?

Det är Equiline Vintage och du hittar det exempelvis här.

GRYMT FIN OUTFIT


UR MIN GARDEROB - EQUILINE



2 hoppschabrak har jag av märket Equiline. Jag är mycket nöjd över båda och kvalitéen är jättebra!
Vill gärna ha mer saker från Equiline, sjukt snygga och prisvärda!


SNYGGARE?

Jag gillar denna designen mycket mer än den förra. Dock vill jag inte ha bakgrunden så egentligen, men jag får heller inte till den som jag vill ha den så detta får funka! :)
Vad tycker ni?

TUZZI 16 APRIL

Är på tävling, har gjort sin första omhoppning idag och hon var jätteduktig! Roligt! :D
Fina häst<3

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEM MIN FINA PRINS


Idag fyller den här vita näsan hela 2 år! Helt sjukt vad tiden går! Fast det gör ingenting för mig för jag vill börja rida snart! :) Idag ska han få tårta!♥


SNEAKPEAK


Foto: Jag
Nikon D5000 + Nikkor 18-200mm f/5.4

Familjelycka! ♥
Välkommen fina du! Idag kom hon, som vi väntat.
På bilden är tjejen 5 minuter gammal! Ni ska få se lite mer bilder inom kort men nu får ni nöja er med den här!
Hon är e. Contendro - Calido


PÅSKLOV!

Nu äteligen kommer det efterlängtade lovet! Ska bli galet skönt!
Jag ska försöka fixa till en mycket snyggare design! Tycker denna är riktigt tråkig.

Det kommer nog förhoppningsvis ett föl till stallet de närmsta dagarna så då ska ni få bilder på den! :)

Hoppas ni får ett underbart skönt påsklov nu! ♥


ÖSTRAHULTS CAMARO 14 APRIL

Hopptränade för Lasse idag! :)
Trodde han skulle vara trött men icke! Han var faktiskt väldigt fin och det var kul! :)
Vi hoppade en serie och tre hinder utöver det, det blev inte så mycket hoppande men hästarna fick lätt mjölksyra så det gjorde ingenting! :) Det var kul iaf! Ska försöka få upp en film ngn dag!

MIN TUR ATT HOPPTRÄNA

Nu drar jag och Morris på hoppträning,

ÖSTRAHULTS CAMARO 13 APRIL

Hopptränades av syster. Han skötte sig bra! :)

VINNAREN AV DAGENS BLOGG


Vinnaren av dagens blogg blev duktiga Felicia! :D Besök hennes blogg här: http://felicialiljagustafsson.blogg.se


FOTA HOPPTRÄNING


Foto: Line Filipsson



Nu ska jag ut och fota hoppträningarna, idag får jag inte hoppa utan det är Jeffa som snor min ponny ;)
Hörs ikväll! ♥ 

DAGENS BLOGG


ÖSTRAHULTS CAMARO 12 APRIL

Dressyrtränade.
Det gick helt okej bra, jag är nöjd men ändå är det en sån där känsla som inte är bra.
Vi tränade på avsaktningar och igångsättnigar.

Det var sjukt jobbigt och det är i högersidan problemet sitter.
Han tjurade lite och tyckte det var på tok för jobbigt ;) höhö
Men det blev helt okej senare så jag är nöjd med våran insats! Det känns verkligen att vi inte har tränat för Karin på lääänge! ;) Haha!
På måndag kör vi igen! :)

Elin tog lite bilder på mig! Får se när hon har tid att skicka dom! :)

Min fina ponnyskrutt fick vara rosa idag också! Han var så söt!♥

VINNARE AV DAGENS BLOGG


Grattis fina Ebba! :D Besök hennes blogg här; http://ebbaajohansson.blogg.se

Ni andra, bli inte ledsna, vi kör imorgon igen!


DRESSYR

Nu drar jag på dressyrträning! :)
Hörs senare!

DAGENS FRÅGA


DAGENS BLOGG


ÖSTRAHULTS CAMARO 11 APRIL

Vila.

FACE


Lägger upp en film på Caroline när hon showade extremt! :)
Lyssna, titta och njuuuuuut! ;D


FÖÖÖRLÅÅÅT!

Gud, trodde jag skulle ha massa tid för bloggen idag, men icke!
Det var ju så himla grymt väder! Jag och leo passade på att plugga i solen i hennes trädgård! Myspys!♥
Sen var det bara för mig att dra hem och ut till stallet. Jag har varit där till nu typ, inte riktigt.

Dagens blogg blir flyttad till imorgon ist. Nu måste jag lägga ett ryck på Maja och Martinas bilder innan dom blir galna på mig! ;)

Ha det finast!♥

TORNADO BG 10 APRIL

Löshoppades i ridhuset. Gick bra, han blir bättre och bättre! Idag slösade han tyvärr bort all energi på bocksprång av olika slag! Men han hoppade trevligt!

ÖSTRAHULTS CAMARO 10 APRIL

Ett minipass på ridbanan. Gjorde mest lite galoppombyten osådär :). Det gick bra.

LÖSHOPPA TORE IKV


Sötisbild på min plutt när han bara var någon dag gammal!♥

Ikväll ska vi åka till ridhuset och löshoppa bebisarna. Hoppas Tore tycker det är lika kul ikväll som han tyckte förra gången :) Det är ju positivt om han hoppar som förra gången också! Då började han verkligen fatta!
Min prins!


MIN FINA VÄN


Foto: Jag
Nikon D5000+Nikkor 18-200mm f/4.8


VINNAREN AV DAGENS BLOGG


Tina blev den lyckliga vinnaren ;D höhö
Besök hennes blogg här: http://tinutt.devote.se

Dagens blogg blir imorgon igen.


TRETORN ADVANCE

http://skrh.blogg.se/2011/april/tretorn-advance-tavling.html 

Jag är med och tävlar om ett par tretorn stövlar från SKRH.blogg.se

DAGENS BLOGG


Come on! :D Haha!


DAGENS FRÅGA


Vore askul o veta! :D


TORNADO BG 9 APRIL

Håller på och lär honom trix! :D Sötnos!

ÖSTRAHULTS CAMARO 9 APRIL

Idag var Johanna uppe klockan 7, på en lördag!!(!!!!!!)
Ut i solen och sprang med Camaro, skitkul! :D Haha! Det gick bra, ska fortsätta med det här!

PLANS FOR TOMORROW


Foto: ?
Nikon D5000+Nikkor 18-200mm

Fina Polly<3

Planer för imorgon är följande:

*07.30: Ut till stallet, fixa allt och sedan springa (hahah) med Morris, jag måste börja träna!
*okänt klockslag* Hem fixa allt som behövs och sedan dra till Landsbro för att tillbringa dagen med Martina! :) Kommer bli kanon!

EASY SPRING

Ny design, kännde bara för en snabb förändring, jag ska ändra snart.

ÖSTRAHULTS CAMARO 8 APRIL

Vila.

TORNADO BG 7 APRIL

Tog skrapan och fick av massor med hår, gud vad hästen njöt! Min fina!♥

ÖSTRAHULTS CAMARO 7 APRIL

Promenad

ÖSTRAHULTS CAMARO 6 APRIL

Hoppträning, gick kalas! Film finns i kategorin hästfilmer, foton finns i kategorin fotografering!

ÖSTRAHULTS CAMARO 5 APRIL

Vila.

LINES FOTON


Foto: Line Filipsson - http://lineemelie.blogg.se
Nikon D40? + ?
Redigering: Jag

Älskar bus bilden, han blev helt plötsligt rädd för tränaren? Aja, han är så söt!


FLOWERS


Foto: Jag
Nikon D5000 + Nikkor 18-200mm f/5.6


TUZZI 5 APRIL

Red ut. Mamma följde med och gick. Det märks att mamma inte varit med tidigare, hon hade med sig grimskaft?! xD
Mamma, jag har galopperat på henne ute så jag tror jag klarar mig utan grimskaft? ;) 
HAR DU GALOPPERAT???? :O

haha, så kan det gå. Tuzzi var snäll som vanligt, pigg o glad! :D

FILM


En snutt från träningen idag! Han hoppade så härligt på första hindret! :)


I'M BACK

Nu är jag tillbaka. Igår vet ni ju varför jag inte bloggade och idag har jag hopptränat! :D
Det gick mycket bra och jag är supernöjd! :) Ni får bilder så snart som möjligt och film hoppas jag lägga upp ikv. (Ni vet hur det brukar bli xD) Nu måste jag äta!
Hörs snart!

DÅLIG UPPDATERING IMON

Imorgon är det ingen uppdatering här i bloggen.
Först skola som varje dag och sedan ut och rida Tuzzi (:D), Följa med Jenny på träning och sedan är det vrålplugg som gäller! Ha det toppen så hörs vi snart!♥

ÖSTRAHULTS CAMARO 4 APRIL

Vila.

GOOD NEWS!


Foto: Mamma
Nikon D5000 + Nikkor 18-200mm

Wiii, är så glad! :D
På tisdagar ska jag från och med nu börja rida den stora bruna damen på bilden! Underbart roligt!
Jag ska skapa en kategori om Tuzzi också, så att ni kan läsa om henne med!


ÖSTRAHULTS CAMARO 3 APRIL

Dressyrpass på ridbanan. Han var mycket fin!
Lösgjord och en trevlig galopp! :D

FISKMÅS


Foto: Jag
Nikon D5000+Nikkor 18-200mm f/5.6


ÖSTRAHULTS CAMARO 1-2 APRIL

Vila.

INGET NORDSTAN HÄR INTE..

Hmm.. Jag har fått tillbringa dagen i blåsten för att kolla på båtar!
Himla trevligt.. Världens tråkigaste väder också så bilderna jag blev nog inget vidare heller.
Men vi ska nog åka till Jkpg imorgon ist :).
Nu ska jag fika, ha det bäst! ♥

FRAMME

Är sjukt trött.
Imorgon ska jag fota så mycket som möjligt. Jag hoppas också att jag får min vilja igenom och vi åker och shoppar i nordstan imorgon (a) Vi får se. Ha det bäst!♥

BORTA ÖVER HELGEN


Foto och redigering: Jag
Nikon D5000+Nikkor 18-200mm

Vill ni ha en beskrivning om hur man fotar bokeh? Eller är alla så coola och kan det redan? :D Kan ju se det som ett fototips.

Nu ska jag snart in i duschen och sedan drar jag till Göteborg. Jag ska hälsa på min farmor :).
Jag har med mig kameran och ska fota mina dagar i detalj för er! Känner att det kommer att bli roligare att fota i Gbg, mer människor osv. Känner mig peppad för foto nu hörni! :D

Hästen får vila idag och imorgon. På söndag vet jag att jag kommer vara ridsugen i alla fall!

Vi hörs ikväll när jag kommit fram (hoppas jag?! Jag är nästan säker på att min farmor har dator) annars får ni ha det sjukt bra och sköta om er ordentligt!♥


RSS 2.0