Kommentera och få en puss :*

Hellu folks! :]

Igår hopptränade jag. Asså, det gick huuuuur bra som helst! :D Det finns knappt ord för det ! :D Eftersom jag ska hoppa LB på onsdag så hoppade vi lite på den höjden men sen så helst plötsligt va vi uppe på LA (110 cm) , hmm, ?! :D snacka om happy! Jag var så glad att till och med jag klarade det :) Så nu hoppas vi på en bra runda på onsdag för nu är jag taggad till 1000! :)

Idag har bästa varit hos mig! :) <3 myys.
Idag har jag även ridit o lite allt möjligt :) bla. läst i min underbara bok, känns som jag aldrig vill läsa ut den! :) Sen har jag faktiskt städat mitt rum lite lätt trots min eländiga lathet! ;)

Jag är lite udda antagligen för jag har aldrig varit på sävsjö festivalen och jag och leo funderar på att gå iår? Vilka är det som ska dit? Elr asså artister vet jag men nu menar jag av er fina läsare? :)) Kommentera ;*

Imon blir det äntligen Charlies :D Hoppas att jag hittar drömsadlen och att förhoppningsvis få träffa felicia :) Trevlig flicka det! :D hihi.

Nehe om jag skulle ta och avsluta detta lilla inlägg och gå och kolla pfärdigt på Beck? :)
Förresten, någon som är intresserad av kattungar? Ring till mig isf så kan jag ringa till fia :) Kommentera om ni vill ha mitt nr ifall ni inte har det :)

Ha det bra vänner! Pussssen till er! :*<33
                                                                           

Emiiiiil&Almaaaa ! :]

Hej :)
Klockan är - och jag är uppe fullt påklädd och inte det minsta trött vilket inte brukar stämma vid denna tiden i vanliga fall!

Idag ska jag rida, men hur elr när jag ska rida har jag ingen koll på, måste höra med Jenny sen och fråga om det blir hoppträning imon annars får jag hoppa idag ist :) Åh, och jag längtar så mycket efter att få prova sadel på tisdag! Och att få debutera LB på onsdag ! :D Taggad till 1000 nu!!!! ;D
Senare har jag ingen aning om vad jag ska göra, elr jo, nu vet jag, jag ska läsa lite i min bok :) Den är ju för bra för att vara sann! När det är bra böcker fullkomligt äääääälskaaaaaar jag att läsa ock sånt, det är hemskt avkopplande!
Nehe nu låter det som om Emil kom hem , han har varit med min pappa och tömt en skopa med lastmaskinen som var riktigt spännande antagligen! :)
Ha det bra, jag tror jag bloggar lite ikväll också, kanske till och med skriver vad min bok handlar om för er som inte har läst, jag ber er, gör det ! :] 
puuuuuuuussssssen ! ;*
 

 

Godkväll !

Hej alla kvälls-människor! :]
Kännde bara för att blogga lite kort om dagen såhär på en lördagkväll!

Idag kom Emil och Alma hit och det har varit en jätte rolig dag tillsammans med dom, Har även hunnit träffa min kära granne vid namn Jennie en stund :) Riktigt trevligt, skratt och mycket prat och det behövdes kan jag säga!
Senare så kom Anne och hämtade mig och mamma då vi åkte ihop till Elina&Andreas öppet hus efter bröllopet. Åh, jag förstår fortfarande inte hur fina dom var ! :') Enkelt men endå så fint!
Väl hemma tog jag med mig Sigge ut och då följde Jennie&Max och Jusse&Jeppe med :) Fick dock gå samma runda en gång till senare för att Sigge bara lullade runt och var helt okonsentrerad på de behov han behövde göra sig av med ! ;)
Nehe nu var det inget mer jag ville skriva om, nu ska jag gå och lägga mig och läsa min underbara bok ; Om jag kunde drömma . Hur bra som helst !

pusss ! :*

Fredags mys ! :)

Hallo ! :)

Idag är det fredag, livet leker och solen steker ! §§

Det började med att jag vaknade med den bästa vid min sida ! :) Jätte mysigt ! 17 Augusti firar vi 11 månader ! :*
Sen åt vi och vid tre tiden var det ut till ponnysarna som gällde :) Vi red ut efter en perfekt tävlingsdag i det fina vädret . Det gick bra alla ponnysar var nöjda och glada, alla ponny ryttare oxå förståss ;) hihi.
Sedan hem när stallet var färdigt oså skulle vi hem och vid 19-20 tiden kom lilla Sigge som ska sova här till på söndag :D Han är jätte valpig fortfarande oså, men det är jätte kul och rusa upp honom, innan höll han på och ramla i kurvorna så fort gick det ! xD Jättesöt är han den lille killen iaf ! :))
Imon är det ju somsagt bröllop :) Ska se om jag får gå på öppet hus sedan efteråt :) Det vill jag gärna ! :D Jag ska scanna upp en bild som jag och mina systrar har ritat åt dom så ni får se den och KOMMENTERA vad ni tycker om den :)


Sådär, fin elr hur ? kommentera §§
Nehe om jag skulle ta och fixa lite på bloggen, redan trött på designen, fast ska bara ändra färg tror jag  :)
Ha det bra , glöm inte kommentera :) Puuuuusssss! :*




Obsaverea att jag gör dubbel s för att fia är bäst på det ! ;*

Svenne banan ! (;

Vilket väder ?! ;o
Vart har sommaren tagit vägen ? ):

Idag var det tävling ! ((:
Det gick as bra, elr, nja, hade bra tempo men det kunde varit mycket bättre ! P: Nöjd iaf . Fick en rosett ! ((; Haha, !
När vi kom hem så åt vi, makaroner och färdig köpt köttfärsås, haha det är ju nästan godare en hemlagad ! :o Men det är antagligen bara jag som tycker ! P: Efter maten var alla så trötta så vi gick och la oss hela familjen i mammas och pappas vatten säng, ååååh ! (: Mysigt ! (: Sen sov jag till typ 5 elr nåt och Billy och mormor o morfar skulle komma vid kl 6 , och där satt jag i nattlinne och håret åt alla håll och kanter ! xD Men det gick det också (; Blev klar i tid iaf ! ((:  Sen så grillade vi, jätte gott ! :) Och sen blir det efterrätt , det behövs efter en sådan här dag tycker jag ! :D Vad tycker ni mer att jag ska skriva ? P: Jo nu vet jag ! Imorgon kommer Sigge till oss, det är Andreas och Elinas hund . Dom ska gifta sig och då ska vi ha honom hel helgen ! :D Och på lördag kommer Emil och Alma som ska sova hos oss till söndagen, så i helgen blir det livat ! ;) haha . Nehe nu ska jag sluta skriva detta inlägget, ha det bra ,
 puuuuuusssss ! <3


Onsdagen före lammhult !

Tjaaa! ((:
Idag har jag jobbat, uuusccch ! Haha, dagen har varit hur seg som helst och jag har gjort fel på vartenda papper så tippex:n nästan tog slut känndes det som !  Inte någon jobbar dag idag .. Men sen när vi var i stallet och skulle bada hästarna så blev livet så mycket lättare ! (; (såklart !) Efter stallet så har jag kommit hem, ätit och nu sitter jag här . Borde gå och lägga mig om jag ska orka upp imon bitti ! P: Men neej, jag orkar inte det heller ! xD Men..hmm, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva men.. Just det ja ! På tisdag nästa vecka ska jag och morris till charlies och prova sadel !! :D:D:D wihooo !  Aja imon är det iaf lammhults ridklubb som är planerad att åka till, hoppa runt lite, får hoppas att han sköter sig ! Och att jag är arg ! ((; haha. Nehe jag vet att detta obetydelsefulla inlägg är mm kort men nu har jag inget att tillägga !! Hejdå, puuuuuussss ! ((:

Oj, det var visst ett bra tag sedan nu!! ;o

Haloo! (: Ehm, jag vet det var mer än en vecka sedan jag skrev nu. Jag skäms, men jag har inte hunnit. Jag har haft fullt upp hela tiden! :P Ingen lugn och ro här inte! (; Jodå, några dar har jag lyckats att få! (:
Hmm, får se om jag kommer ihåg vad jag har gjort nu.. (;  Just det ja, släkt träffen var dubbelt så mycket bättre än jag hade kunnat tro vilket var riktigt skönt!
På onsdagen veckan efter det så var det tävling i ljungby som började mindre bra och slutade hur bra som helst! :D I LC:n vägrade vi ut oss på första hindret, surt jag vet, men det gjorde ingenting eftersom i LC:n+5 gick hur bra som helst i grunden och jag var så förvånad över att jag kom till omhoppning eftersom det gick som det gick i första klassen att jag skutade driva, så han stannade på första hindret  omhoppningen men sen hoppade han resten som en klocka. och det ledde faktiskt till att jag blev placerad ! :D Och det kunde jag ju inte tro så jag lastade ju in Camaro i transporten och sen kommer mina systrar och säger att jag kom på sjätte plats, hmm vad ska jag göra? Jag har ingen häst?! xd Men jag hade tur(!!!) Camaros syster dotter ( östrahults alfa ) var med och tävlade så dom var ju så snälla och lånade ut henne till mig så då fick hon rida ärovarv med mig! (: Jag var så glad att jag grät och mamma grät och jenny grät, hahah alla lipade av lycka! ;D Så den dagen kunde ju inte sluta bättre! ((: Så nu ska jag anmäla mig till LB:n också, och jag ska bara ta det som en träning!!!! Eftersom jag inte hade tänkt starta LB i år! Men det ska bli super kul!! ((: sen har vi varit på falsterbo och massa annat skoj och leo har varit vid min sida hela lång helgen! :D igår var det karin träning och det gick toppen! :) idag ska jag jobba, hämta mitt ID kort och hoppträna, hmm, hur ska detta gå egentligen?! ((; Vi får vell se! Nehe nu hinner jag inte sitta här mer, ha det bra, puuuuussss! ;*
 
Ni får en bild på mig! :)

Godmiddag! ((;

-Hiya, Barbie!
- Hi, Ken!
- You wanna go for a ride?
- Sure, Ken!
- Jump in! ((:

Tjenare! (;
Idag har jag sovit bort min dag känns det som, vaknade 12.05 (x Usch ! Och något ännu värre är att vi ska till dalarna på släkt träff imon! ><''' JAG VILL INTE!!! ): Hatar släkt träffar och verkligen om det är i Dalarna! Nu vill jag till malmö, falsterbo o leo! (: <3 Jaoop så idag blir det packande och... nu hör jag att min kanin vill ha mat, kommer strax! ((;.................................................................................................Så änteligen färdig, det fanns typ ingen mat hemma till dom! Tur att hamstrarna är all ätare! (; Somsagt, idag ska jag packa och rida en liten runda i skogen oså.

Imon blir det till och rida vid 07.00 tiden ungefär! ;S Surt, men får sova på vägen till dalarna, dock har jag kommit på att jag inte vet vart mina hörlurar är! ;o 6 timmar i en bil och inga hörlurar?! O_o huh..

Nehe , nu har jag inte mer att tillägga förutom att jag vill att sofia ska hjälpa mig med min nya header! (;
Puss/ Johaaaannnaaaa :*


Måndag (jobb)

hej hopp i galopp! :)

Idag har jag jobbat från klockan 09.00 - 17.00. det har funkat bra, pantade burkar så då fick jag 207,50 :- Då förstår ni att det var många burkar och att jag har ont i ryggen för att jág böjt mig ner så många gånger! ;) Om jag har tur så får jag med mig 900 :- till malmö/falsterbo :) Det kommer bli bäst med min älsklings leo! :*<33

Idag beställde även farfar mina träskor :)) Och tro det elr ej men det var raketfart på leveransen för jag fick dom nu i eftermiddag?! :O :D Dom var nästan lite små, men sen när jag har töjt ut dom så kommer jag in lite till och då är dom antagligen helt perfekta :D Haha, ni får gärna tycka att jag är lite lustig, för det är sant! ;)

Idag ska jag även rida min pluttis :))<3  Får vell se hur det går. Plus att Billy kommer sen också :) Oh sen ikväll börjar säsong 4 av prison break! :P Bir inte lätt att fatta nu när jag typ inte sett sen säsong2 x) Haha, får vell se hur det går..

Nähe, tyvärr har jag inte mer att tilägga gott folk, ha det bra så hörs vi! ;)
Puss! :*


Är du min vän?

www.ridstovel.se?boot=9940

http://www.ridstovel.se/?boot=10030

RÖSTA PÅ MIG?!!!!! :D EN GÅNG VARJE DAG VORE TOPPEN!

PUSS!

Grillfest

Heej bloggen och hej alla ni som läser :)
jag kan ju börja med att berätta vad jag och min familj gjorde igår, jo vi tränsade ponnysarna i hagen och red ner till en sjö och badade med dom! :D Det var skit kul, Morris la sig ner på knä flera gånger och en gång med mig på! :P
Till och med Phu som inte gillar vatten speciellt mycket travade glatt i vattnet! :) Det var nog härligt för dom att svalka sig lite!! Vill ni veta vad jag har gjort idag då? :P Jag har varit och badat igen , med Jeffa , Angelica, Jenny och Matilda :) Fast denna gången red jag på Sillan :) Vi simmade, det var läskigt först men sen var det riktigt roligt! :) Väl hemma så var det in i duschen och nu sitter jag här, har för övrigt gjort lite andra saker också men orkar inte rabbla upp allt de! ;P
Sen om några timmar blir det att cykla ut till stallet igen för då ska vi på grillfest! :D Superkul antar jag ! :)
I morgon har jag inga planer , elr jo förresten, jag ska på grillfest imon med!! Fast med mammas o pappas jobb ;)
Trevligt Trevligt...
Nehe, nu ska jag lösa sudoku! 8D
Pusshej! <3

Dagen efter första omgången i ljungby sommarcup!

Hejsan Halo :)
Gårdagen var jätte bra! Trivdes på stället och det var bra banor också. Det som var lite jobbigt var att det tog så lång tid i mellan klasserna , men annars var det en bra tävling. Första klassen vi var med i gick inte så bra då han var rädd och fjantig elr egenteligen var han nog bara dum så han vägrade på första och andra hindret gick rätt bra fick driva hela tiden så hoppade han, sen på tredje hindret så vägrade han också men då drev jag antagligen inte tillräckligt bara för att jag visste att han hade hoppat hindret innan så trodde jag att han skulle hoppa  xd men nej så då drev jag ännu mer när vi kom på det igen och då hoppade han, sen så funkade fyran och femman var benen som trummpinnar på mig för att jag visste att han tänkte stanna, men jag slutade inte driva förns jag kännde att han hoppade och när vi kom på bra avstånd för att hoppa av så tryckte jag till extra hårt och sedan slutade jag för att det känndes preis som att han skulle hoppa men precis då så tvärnitade han :S Så i första klassen blev vi uterslutna men det var ju inte så farligt eftersom det bara var clear round. I andra klassen så gick det så mycket bättre och jag är supernöjd över den rundan! :) Han var vell egenteligen tveksam över allt men han hoppade allt utom det hindret som han vägrade ut sig på i första klaasen och när jag vände runt för att hoppa det igen så känndes det som om det rök ur öronen på mig för att jag var så förbannad helt enkelt!!!  Men det var vell allt som behövdes så hoppade han utan en suck!  tyvärr fick vi ett onödigt pet på sexan men det gjorde ingenting för vi kom runt alla hinder förutom omhoppningen då men dt kom vi ju inte men det ska vi göra om 2 veckor!!!! :D Jag var jätte glad när jag kom ut och mamma kom och grät för att hon var så glad! :')) Jag är verkligen skitnöjd över min första tävling elr inte första men första tävlingen som var bed. A0/A0 i två faser! :D
Nu hinner jag inte med o skriva mer,
 pusshej! <3

Förresten så är det exakt 2 veckor kvar till vi åker till malmö och exakt 2 veckor och 1 dag till falsterbo! :D<33

RSS 2.0