PosX[i] = Math.random()*Width; ///2 PosY[i] = -20; StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep; } document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px"; document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px"; } setTimeout("animate()", 50);// hastighet } setTimeout("animate()", 1000);

jag vet, -.-

förlåt! :o Jag har helt enkelt inte hunnit med att blogga de senaste dagarna!  Men jag ska försöka bättra mig nu när jag har gått på höstlov! :D Härligt!
Ja, vad ska jag säga, vad har hänt sen sist?
Idag var det öppet hus i skolan så nu blir jag ledig imon :D wiho! Imon tänker jag ta en riktig sovmorgon och sen ska jag hjälpa mamma och städa eftersom jag ska ha släktkalas imon kväll! :)

Igår var det hoppträning med både camaro och sillan. Det gick bra, :) Jag är lite fjantig när jag rider sillan! Det är ju jätte läskigt att rida en så liten häst när knäns slutar 10 cm utanför kåporna hur det nu stavas? :P Och sen är det lite läskigt när hälarna slår i bommarna när man hoppar! xD haha

Nu kan jag ju prata lite om min vanliga otur.
Alla dessa prov, i min familj kör vi så att får man ett vg på inlämningar elr prov så tjänar man in 100 kr, och 200 kr om det blir ett MVG. Och idag fick jag reda på mitt kemi prov och det visade sig vara en halv poäng ifrån vg! ;o Så jäkla retligt! -.- Så har det varit på alla mina prov nu! -.- Usch! Jag vill ju ha min systemkamera nu! ;) haha.

Nu ska jag måla mina naglar med det nya nagellacket jag fick av tina :))

Godnatt!
pussar/jojjo♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0