PosX[i] = Math.random()*Width; ///2 PosY[i] = -20; StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep; } document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px"; document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px"; } setTimeout("animate()", 50);// hastighet } setTimeout("animate()", 1000);

Presentation - Tornado BG

TORNADO BG e. Tornesch - Quite Easy
född 2009, 16 april
Svenskt halvblod
Mkh: Än så länge runt 156-158cm
kön: Valack

Tornado köpte vi i februari 2010. Då var han inte ens ett år lilla plutten. Han är våran första unghäst och allt är väldigt nytt men sjukt spännande och jätteroligt! Vi hade aldrig köpt en unghäst om vi inte hade haft all hjälp som vi nu har. Tornado kallas för Tore. Han är tanken bli min tävlingshäst om några år.
Han är brun med en stor jämn vit bläs, jättelik Tornesch utseendemässigt, vi hoppas att han blir lika duktig också såklart^^

Han är verkligen en toppenkille! Hur go som helst. Han har ett hårt huvud men samtidigt så himla cool och lugn. Trevliga gångarter och jag tror han kommer kunna gå långt.
Pappa har en speciell vissling på honom som vi andra inte kan göra. När Tore hör den så kan han springa ifrån hela "flocken" och dra raka vägen till pappa! Så himla roligt att se, pappa och han är riktiga kompisar ;).






stekar'n


Kommentarer
Postat av: Emelie

haha, vad söt! Man ser verkligen på vissa bilder, och texterna såklart att din pappa gillar honom! Kul att se! :)

2011-04-26 @ 19:20:40
Postat av: hästen

hej jag såg att du tog bilder på tävlingen i vaggeryd! kan du inte lägga upp dom för dina bilder är jättefina!!;)

2011-04-26 @ 20:49:16
Postat av: Andrea

Fina bilder!

2011-04-30 @ 15:15:05
URL: http://andrealindstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0